2013. február 25., hétfő

Külföldi (tovább)tanulási lehetőségek, ösztöndíjak

http://hu.move2studyfairs.com/wp-content/themes/theme1277/images/header.gif
Idén tavasszal már negyedik alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a kétnapos  Move2study Nemzetközi Továbbtanulási Börze, amelyen várhatóan húsznál is több külföldi oktatási intézmény várja a látogatókat 2013. március 1-jén és 2-án a budapesti Danubius Arena Hotelben.
A börze kifejezetten külföldi tanulmányi, nyelvtanulási és ösztöndíj lehetőségeket mutat be. Elsősorban azok számára nyújt egyedülálló információszerzési lehetőséget, akik a külföldi (tovább)tanulási lehetőségek, ösztöndíjak iránt érdeklődnek, és szeretnének személyesen, az intézmények képviselőitől választ kapni az ezekkel kapcsolatos kérdéseikre.
A kiállítók között az egyetemek, főiskolák mellett középiskolák is szerepelnek, de a látogatók ösztöndíjakról, hallgatói szervezetekről is informálódhatnak. A www.move2studyfairs.com oldalon elérhető, folyamatosan bővülő kiállítói listában már jelenleg is több ország (például Ciprus, Egyesült Királyság, Svájc) intézményei szerepelnek.

A Move2study Nemzetközi Továbbtanulási Börze minden látogató számára ingyenes, pénteken és szombaton is 11:00 és 15:30 között várja az érdeklődőket Budapesten, a Puskás Ferenc Stadion megállónál található Danubius Arena Hotelben.

Bővebb infó: www.move2studyfairs.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése