2013. július 25., csütörtök

Felsőoktatási EMMInens



Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) összeállított egy, a felsőfokú tanulmányaikat hamarosan megkezdő diákok számára készült tájékoztatót. A Felsőoktatási EMMInensben helyet kaptak az általános információk ugyanúgy, mint az idén bevezetett változásokat tartalmazó fontos tudnivalók.

A dokumentumban a jelentkezés, felvételi és beiratkozás, a ponthatárok, az állami ösztöndíjas képzés, a kollégium, a támogatások és a nyelvvizsga témakörökben találhatók hasznos információk.



Véget ért a várakozás: a 2013. szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárai már megtekinthetők az eljárás hivatalos honlapján, a www.felvi.hu-n.
Minden jelentkező egyetlen képzésre kerülhet be: a jelentkezési sorrendjében szereplő első olyan helyre, ahol összpontszáma eléri vagy meghaladja a felvételi ponthatárt. Aki a jelentkezéskor megadta mobilszámát, SMS-ben is megkapja a megjelölt szakok ponthatárait. A besorolási döntést - amelyben benne lesz, hogy hová vettek fel – a Felviről elérhető e-felvételi felületéről lehet majd letölteni, amiről mindenkit e-mailben értesítenek majd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése