2012. március 19., hétfő

IKT igények felmérése a természettudományok oktatásában

Az OLAREX projekt következő fázisában a pedagógusok és a diákok IKT igényeit mérik fel a természettudományok oktatásában. A kérdőívet kitöltő pedagógusok hozzáférhetnek az oktatási anyagokhoz, és részt vehetnek az online OLAREX képzéseken.

 Az „OLAREX: Open Learning Approach with Remote Experiments” projekt fő célja, az infokommunikációs technológiákra alapuló oktatási anyagok, virtuális kísérletek és elektronikus oktatási módszerek kidolgozása. A projekt modernizálja a tudományos, műszaki és mérnöki tanterveket, támogatja a tanulói kreativitást, fejleszti a szaktudást és betekintést nyújt a kibontakozó technológiák hatásába.
A projekt során hat speciális oktatási modul kerül kialakításra, (kb. 20 órányi tananyag/modul) a célcsoportok szükséglete, elvárása alapján. A pedagógusok és a diákok igényeit az alábbi kérdőívek segítségével rögzítik, amelyek kitöltése 15 percet vesz igénybe.

Az oktatási anyagok a projekt zárását követően minden, a kérdőívet kitöltő pedagógus számára hozzáférhetőek lesznek, továbbá a jelen felmérésben résztvevők meghívást kapnak ingyenes online OLAREX képzésekben való részvételre.
Igazgatók, adminisztrációt ellátó munkatársak számára: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=1190794
Vállalkozások vezetése számára (amennyiben az iskola - oktatási tevékenységével összefüggésben - kapcsolatban áll vállalkozással: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=1190859




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése