2014. október 30., csütörtök

Ösztöndíjak hátrányos helyzetű 16-18 éves diákoknak

fotó: LPCUWC 2006
Az UWC (United World Colleges) Magyarországi Egyesülete a dán Velux alapítvány támogatásával két ösztöndíjat hirdet meg állami gondozott, leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségben lakó, ill. roma származású diákok számára, kétéves időtartamra (2015-2017)

A világ legkülönbözőbb pontjain működő tizenhárom kollégium kétéves nemzetközi ösztöndíjakat ajánl válogatott diákoknak, akik nyitottak a világ problémái iránt, és meggyőződéssel segítik a különböző kultúrák békés egymás mellett élését. A diákok két év alatt a Nemzetközi Érettségi (International Baccalaureate, IB, www.ibo.org) programját végzik el. Ez egy világszerte egységesen elismert, színvonalas képzési rendszer - a továbbtanulási arány ezekből az iskolákból gyakorlatilag száz százalék.

Velux ösztöndíjak hátrányos helyzetű fiataloknak 2015-2017
Az UWC Magyarországi Egyesülete a dán Velux Alapítvány támogatásával két ösztöndíjat hirdet meg állami gondozott, leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségben lakó ill. roma származású diákok számára, kétéves időtartamra a2015-2017-es tanévekre.
Pályázni online regisztrációt követően lehet.
A pályázat beküldési határideje: 2015. január 7. 23.59.
További információ a Velux ösztöndíjak menüpont alatt található.
 
UWC ösztöndíjak 2015-2017
Az UWC Magyarországi Egyesülete meghirdeti a 2015-2017-es tanévekre szóló kétéves külföldi ösztöndíjait. Pályázni online módon lehet.
A pályázat beküldési határideje: 2015. január 7. 23.59.
További információ a UWC ösztöndíjak menüpont alatt található.

A Velux ösztöndíjra pályázó diákok párhuzamosan részt vehetnek az UWC Magyarország általános ösztöndíj- pályázatán is. A két válogatás egymástól függetlenül zajlik.

Kapcsolódó link:  http://www.uwc.hu/hu/index.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése