2014. október 22., szerda

Továbbtanulási lehetőség 8. évfolyamos labdarúgóknak

Az AirNergy Hungary Football Club és a Szily Kálmán Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium együttműködésének köszönhetően, a 2014/15-ös bajnoki évben megnyitotta kapuit Magyarország legújabb labdarúgó akadémiája, a TOP Football Labdarúgó Akadémia.

Várják a 8. osztályos 2000-es és 2001-es születésű, több éves előképzettséggel rendelkező fiúk és lányok jelentkezését. Az országban egyedülálló módon a kor követelményeinek megfelelő sportszakmai képzésen túl, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy játékosok a civil életben elengedhetetlen piacképes tudást szerezzenek. A négy éves oktatás végén érettségi bizonyítvány mellett, egy informatikus szakképesítésnek és egy középfokú nyelvvizsgának is birtokában lesznek a fiatalok. Továbbá lehetőség nyílik további egy évfolyamon, technikusi minősítés megszerzésére is. 

A kiválasztó edzésekre jelentkezni, az Airnergy HFC hivatalos oldalán lehet, (www.airnergyfc.hu) az akadémia menüpont alatt található jelentkezési lap kitöltésével! A sportszakmai kiválasztót 2014. november 26-án, november 27-én és november 28-án tartják az ESMTK műfüves pályáján, mindhárom alkalommal 11.00 órai kezdéssel. Cím: Bp. XX. Téglaégető u.

A Szily Kálmán Szakközépiskola, Családi nyitott napot tart 2014. november 15-én, minden érdeklődőt szeretettel várnak. Az iskolai nyílt nap programja elérhető a www.szily.hu honlapon. 
Kapcsolódó dokumentum: Akadémiai tájékoztató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése