2012. szeptember 26., szerda

Pályázat hátrányos helyzetű, magukat cigánynak valló középiskolai tanulók részére



A HBLF-ROMASTER Alapítvány a 2012/2013-as tanév II. félévétől kezdődően ismét pályázatot hirdet hátrányos helyzetű, magukat cigánynak valló középiskolai tanulók részére iskolájuk bevonásával.
A programba kizárólag olyan diákok jelentkezését várják, akik jelenleg érettségit adó középiskolában tanulnak és a középiskola befejezése után nappali tagozaton gazdasági vagy műszaki szakokon terveznek továbbtanulni és diplomát szerezni

Azon középiskolás diákok jelentkezését várják, akik a 2013/2014-es tanévben vagy azt követően fognak leérettségizni és fejezik be középiskolai tanulmányaikat. (Azon diákok, akik 2013-ban érettségiznek és fejezik be középiskolai tanulmányaikat nem jogosultak pályázni!)
Kiemelten várják olyan diákok jelentkezését, akik közgazdasági, pénzügy- és számvitel, informatika, villamosmérnök, gépészmérnök, vegyészmérnök, biomérnök, vagy más mérnöki szakon szeretnének továbbtanulni a felsőoktatásban. Ezen orientációk a legkeresettebbek a támogató vállalatok részéről.

(Az alapítvány által elfogadott továbbtanulási orientációról / felsőoktatási képzésekről a honlapunkról letölthető „ROMASTER – Gyakori kérdések és válaszok” dokumentumban található bővebb információ.)

Azon diákok, akiknek a pályázata megfelel a kritériumoknak bekerülnek a HBLF-ROMASTER Alapítvány adatbázisába. Ez azonban még nem jelenti a támogatás azonnali elnyerését! 

A diákok támogatásra való kiválasztása folyamatos, a programhoz csatlakozó támogató vállalatok számának függvényében.
Kérdés esetén keressék az Alapítvány munkatársait: 061 330 9985.

A szükséges formanyomtatványok, a pályázattal kapcsolatos további információk a HBLF ROMASTER Alapítványtól szerezhetők be, valamint letölthetők a www.romaster.hu és a www.hblf.hu weboldalról.

A PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE: 2012. DECEMBER 21.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése