Országos
ételművészeti versenyre hívja a kisújszállási Illéssy Sándor Baptista
Szakközép- és Szakiskola a szakács, pincér és cukrász tanulókat, de
felnőtt szakács és cukrász artisztika és felnőtt pincér kategóriában is
lehet nevezni a versenyre.
A megmérettetésen a hagyományos hidegkonyhai kategóriák mellett, az idén újból lesz élőmunkás verseny is, amelyet a zsűri külön értékel.
A
versenymunkák értékelését hazai és nemzetközi versenyeken elismert
szakemberek végzik. Az értékelés a pontozás alapján (arany,- ezüst,-
bronzérem, oklevél), valamint különdíjak odaítélésével történik.
2013. december 7-ére
szeretettel vár minden kedves versenyzőt, felkészítőt és érdeklődőt az
Illéssy Sándor Baptista Szakközép- és Szakiskola Kisújszállásra, hogy a
versenykiírásban
meghirdetett kategóriákban összemérjék tudásukat, hogy a vendéglátás körében tanulók, dolgozók együtt lehessenek, tanulhassanak egymástól. A verseny alatt kialakulnak emberi és
szakmai kapcsolatok, vagy a meglévők továbbmélyülnek, az együttlét öröme pedig gyakran
többet ér bármilyen díjazásnál.
meghirdetett kategóriákban összemérjék tudásukat, hogy a vendéglátás körében tanulók, dolgozók együtt lehessenek, tanulhassanak egymástól. A verseny alatt kialakulnak emberi és
szakmai kapcsolatok, vagy a meglévők továbbmélyülnek, az együttlét öröme pedig gyakran
többet ér bármilyen díjazásnál.
Nevezési határidő: 2013. november 25.
A versennyel és a jelentkezéssel kapcsolatos további kérdésekben tájékoztatást ad:
Tóth László - versenyszervező: tel: +36-70/315-7327; e-mail: tothlaszlo78@freemail.hu
Toldi Attila - intézményvezető: tel: 06-59/321-329
Tóth László - versenyszervező: tel: +36-70/315-7327; e-mail: tothlaszlo78@freemail.hu
Toldi Attila - intézményvezető: tel: 06-59/321-329
Letölthető dokumentum: II. Illéssy Gasztro Kupa Versenykiírás
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése