2013. szeptember 26., csütörtök

Nagy Diák IQ-teszt

„Nagy Diák IQ-teszt” néven nagyszabású, háromfordulós versenyen vehetnek részt középiskolások és egyetemisták a következő két hónapban. 
A tanulók amellett, hogy megtudhatják, milyen az intelligenciaszintjük, értékes ajándékokat is nyerhetnek a Diákhitel Központ jóvoltából. 
 
A Nagy Diák IQ-tesztet 2013. szeptember 15. és 2013. november 10. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A részvételhez meg kell adnod az e-mail címed. Fontos: valódi, működő címet adj meg, olyat, amit rendszeresen nézel is, mert a későbbiekben is ezen keresztül értesítünk a vetélkedővel kapcsolatos tudnivalókról. Az első fordulóban a teszt kitöltése anonim, csak a verseny következő fordulójához szükséges részvételi szintet (125 pontot) elérők e-mail címeit dolgozzák fel a további kapcsolattartás céljából.
 
Az e-mail címed, nemed és korod megadása után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszthez. A teszt bárki számára szabadon kitölthető, de csak 17 év felettiek és 30 éves kor alattiak számára ad pontos eredményt.
Ha ezt az eredmény kapod: "Az Ön IQ eredménye 125 feletti, ez az érték magasabb, mint az emberek 95 százalékának IQ-ja." - akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz e játék második fordulójában való részvételre.
A második fordulóba jutott játékosok november 10. után kapnak értesítést a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra várhatóan november második felében kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét. A tesztírók között a Diákhitel jóvoltából 5 db iPod Shuffle zenelejátszót és 5 db ajándékcsomagot sorsolnak ki.
A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és december elején egy harmadik fordulós, élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a két diákhiteles fődíjért: 1-1 Apple iPad Miniért, amit a legjobb eredményt elérő fiú és lány versenyző kaphat meg.

További infó:  http://www.due.hu/nagydiakiqteszt/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése