2012. október 9., kedd

„A Nagy Mese” – meseíró pályázat iskoláknak, 6-17 éves diákoknak



A Kossuth Rádió 2012. szeptemberében indította útjára „A Nagy Mese” - programot. Saját fantáziából született, 5 percnél (két gépelt oldalnál) nem hosszabb meséket várnak 6-17 éves gyerekektől, fiataloktól az MTVA Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztőségébe 2012. október 31-ig.







A pályaműveket ugyan írásban kérik, de saját előadású hanganyagokat és a rajzos illusztrációkat is szívesen fogadnak a leírt mese mellé. A beküldött alkotásokat egy meseszakmai zsűri bírálja el.

A pályaművek beküldése
A jelentkezéseket e-mailen anagymese@mtva.hu címre várják 2012. október 31-ig.
A beérkező pályaműveket előszűrés után a http://www.nagymese.hu/ oldalon teszik közzé, itt szavazhatnak majd az érdeklődők a kedvenceikre, hiszen a nyerteseknek nemcsak a zsűri, hanem a közönség is odaítél egy díjat.

Eredményhirdetés
„A Nagy Mese” - program eredményhirdetése 2012 karácsonyán lesz. A legjobb meséket a Kossuth Rádió Esti mese műsorában neves színművészek előadásában mutatják be, a zsűri által első díjjal jutalmazott meséből – a tervek szerint - animációs filmet készítenek. A nagydíjas és a közönségdíjas mese szerzője mindezek mellé még egy-egy Samsung tabletet is kap ajándékba.
Az iskolákat is bíztatjuk a részvételre, hiszen a legaktívabb magyarországi és külhoni intézményt egy-egy 250 ezer Forint értékű könyvcsomaggal jutalmazzuk.

A programmal kapcsolatban minden információt (VIDEÓK, ZSÜRI, valamint a jelentkezési lapot) megtalálnak a http://www.nagymese.hu/ oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése