2012. október 19., péntek

Junior Freshhh – A MOL tudományos versenye középiskolásoknak

Megmutatnád a többieknek, hogy, ha nem is vagy osztályelső, azért le tudod győzni őket a saját területükön? Itt a lehetőség. Várunk egy tudományos kalandra!
 
A pályázat célja

A Játékosok a döntőben több feladattípusban mérik össze tudásukat, és eredménytől függően tárgyjutalomban részesülnek.
 
A pályázat célcsoportja

A versenyre magyarországi, vagy országhatáron kívüli középiskolás diákok regisztrálhatnak háromfős csapatokkal. Ha a megadott határidőig nem regisztrál egy csapat mindhárom tagja, akkor a csapat egyik tagja sem tudja elkezdeni a játékot. 

Novemberben 2-3 héten keresztül ismerkedhettek meg az online fordulók feladataival. Körülbelül 10-13 fordulón keresztül számít a segítségetekre Molli és Frisco. A döntőbe jutó csapatoknak vállalniuk kell a személyes megjelenést a döntő helyszínén, amely várhatóan a százhalombattai Dunai Finomító lesz. A döntő várhatóan 10.00 órától 16.00 óráig tart.

Legeredményesebb iskolák
A legeredményesebb csapatok mellett idén is díjazzuk a legeredményesebb iskolákat. Azokat az iskolákat iskolákat (összevont intézmény esetében önálló tagintézményt) tekintjük a legeredményesebb iskoláknak, amelyek a legtöbb olyan csapatot állítják ki az online fordulóra, amelyek végigjátsszák a versenyt, minden kérdésre értékelhető választ adnak, és a lehető legmagasabb összpontot érik el.

Ha nem lehet az on-line forduló végén egyértelműen eldönteni, melyek a legeredményesebb iskolák, akkor a Játék szervezői fenntartják a jogot, hogy sorsolással döntsék el azt.
 
A pályázat benyújtásának határideje: Regisztráció határideje 2012. november 18.
 
Kapcsolat a pályázat kiírójához

Amennyiben a részvétellel vagy a játék tartalmával kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel vagy észrevétel van, akkor a Szervező részéről Galambos Sándor (sgalambos@mol.hu), illetve Bakos Barbara (bbakos@mol.hu) készséggel állnak rendelkezésre.

Hivatalos e-mailcímünk: junior@freshhh.net
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése