2013. január 29., kedd

A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás táboraiba várja fotós önkéntesek jelentkezését

Bátor Tábor önkéntesek - pályázati felhívás
Olyan önkénteseket keresnek, akik szívesen tartanának gyerekeknek fotós foglalkozást, illetve technikai tudásukkal, kreativitásukkal, a fotózás területén szerzett tapasztalataikkal hozzájárulnának a nyári táborok programjainak lebonyolításához.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek (tábori néven cimborák). Feladatuk a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése, és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.
A táborban a fotósok két szerepben vannak jelen: egyrészt járnak-kelnek a táborban és folyamatosan kattintgatva megörökítik a gyerekek fontos pillanatait, másrészt pedig fotós foglalkozásokat is tartanak, ahol általában a szabadban készítenek tematikus fotókat, valamint a laborban próbálnak ki valamilyen fotós technikát (pl. fotogram készítése, fényfotózás, a digitális fotózás rejtelmei).
Évente 460 gyerek táborozik velük, mintegy 450 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2013-as nyár tíznapos táboraiba, 2013. február 17-ig megteheted!

Tovább a teljes kiírásra:
Felhívás fotós fiatalok részére a Bátor Táborban való önkénteskedés céljából

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése