2013. január 25., péntek

Karcagi kézis sikerek

Sikert arattak a Karcagi Nagykun Református Gimnázium, Egészségügyi Szakközépiskola és Kollégium fiú kézilabdásai az amatőr kézilabda 5-6. korcsoportjának megyei döntőjén, melyet a selejtező körök után Karcagon rendeztek meg négy csapat részvételével. 

Nagy volt a tét, a győztes iskola csapata megyebajnokként 2013. március 8-9-én Pécsre utazhat, a 20 csapatot felvonultató országos döntőre. 

A refisek kitartó munkája és lelkesedése eredménnyel járt, az elődöntőben sima győzelmet arattak Mezőtúr ellen, majd a döntőben szoros mérkőzésen múlták fölül a Szolnoki Verseghy együttesét.
Sok sikert kívánunk az országos döntőre valamennyi játékosnak. A bronzérmet Mezőtúr szerezte meg, a 4. helyen a Szentannai csapata zárt.

A 14 éves gyerekek 5 mérkőzés óta veretlenek a megyei bajnokságban. Az már biztosra vehető, hogy a megyei kézilabda bajnokságot már megnyerte a karcagi csapat, így ők az elsők, akik az igazolt játékosokat szerepeltető bajnokságban megyei győztesek tudtak lenni Karcag színeiben. 


Február 2-án 3 mérkőzést játszanak Törökszentmiklóson, és ha megnyerik azt a 3 találkozót is, az Erima Bajnokságban is ők lehetnek a Bajnokok a megyében

Forrás: infokarcag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése